Musèhagenissa järjestetään kerran kuukaudessa Lunsjvandring, eli opastettu kierros lounasaikaan. Osallistuin kierrokselle, jossa puutahurit Hilde ja Solveig kertoivat keittiöpuutarhan yrteistä ja juureksista. Kouluruotsilla ymmärsin hieman, onneksi työkaveri käänsi englanniksi jotta ymmärsin yrtteihin liittyvät tarinat ja muun runsaan informaation. Kierroksen lopuksi saimme maistella ja haistella keittiöpuutarhan antimia.
Tämä blogi on tarkoitettu Keudan luonnonvara- ja ympäristöpalveluiden ulkomailla työssäoppimistaan suorittavien opiskelijoiden kokemustenvaihtokanavaksi. Blogia voivat seurata kaikki asiasta kiinnostuneet. Osalle opiskelijoista rahoitus tulee Keudasta Mäntsälästä ja osalle Erasmus +- ohjelman kautta, jonka hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa CIMO, joka on kansainvälisen liikkuvuuuden ja yhteistyön asiantuntija- ja palveluorganisaatio.
tiistai 10. syyskuuta 2019
Harjoittelu, Arboretet og Botanisk hage, Milde, Norja
Bergenin yliopiston Arboretumin ja Kasvitieteellisen puutarhan kanssa samaan organisaatioon kuuluu Muséhagen. Se on puutarha, joka ympäröi Luonnontieteellistä museota Bergenin keskustassa. Pääsin mukaan Musèhagenin 120 vuotisjuhlaan, joka vietettiin ulkona puutarhassa. Ohjelmassa oli juhlapuheita, katsaus puutarhan historiaan, leikkimielinen tietovisa ja herkkuja norjalaisittain. Juhlijat, n. 60 henkilöä, olivat Muséhagenin, Kasvitieteellisen puutarhan, Arboretumin ja Luonnontieteellisen museon henkilökuntaa sekä kutsuvieraita.
Musèhagenissa järjestetään kerran kuukaudessa Lunsjvandring, eli opastettu kierros lounasaikaan. Osallistuin kierrokselle, jossa puutahurit Hilde ja Solveig kertoivat keittiöpuutarhan yrteistä ja juureksista. Kouluruotsilla ymmärsin hieman, onneksi työkaveri käänsi englanniksi jotta ymmärsin yrtteihin liittyvät tarinat ja muun runsaan informaation. Kierroksen lopuksi saimme maistella ja haistella keittiöpuutarhan antimia.
Musèhagenissa järjestetään kerran kuukaudessa Lunsjvandring, eli opastettu kierros lounasaikaan. Osallistuin kierrokselle, jossa puutahurit Hilde ja Solveig kertoivat keittiöpuutarhan yrteistä ja juureksista. Kouluruotsilla ymmärsin hieman, onneksi työkaveri käänsi englanniksi jotta ymmärsin yrtteihin liittyvät tarinat ja muun runsaan informaation. Kierroksen lopuksi saimme maistella ja haistella keittiöpuutarhan antimia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti